CELIK POLITIK

NAMPAKNYA POLITIK DI MALAYSIA SEMAKIN PANAS SELEPAS TDM KELUAR DARIPADA UMNO. ORANG-ORANG POLITIK YANG BIJAK MEMBACA SITUASI MEMBERI PANDANGAN MASING-MASING DENGAN STRATEGI TERBARU TDM.

FENOMENA POLITIK INI SEJAUH MANA MEMBARI IMPAK KEPADA MASYARAKAT KHUSUSNYA ORANG MELAYU? BAGAIMANA RAKYAT MARHAIN MEMERHATIKAN ISU INI? MENILAI SETIAP TINDAKAN YANG DIBUAT OLEH PEMIMPIN DARI KERAJAAN ATAUPUN PAKATAN RAKYAT?

RAKYAT SEPATUTNYA SUDAH CELIK POLITIK. RAKYAT SEHARUSNYA BANGUN MENYATAKAN PENDIRIAN. HARI INI SEOLAH-OLAH RAKYAT DIPERMAINKAN OLEH PEMAIN-PEMAIN POLITIK. RAKYAT SEOLAH-OLAH TUKANG SORAK KEPADA SEBUAH PERLAWANAN BOLA SAHAJA. MENANG SORAK SAHAJA.

SITUASI POLITIK SEMASA HARI INI SEMESTINYA MENGAJAK KITA SEMUA RAKYAT MALAYSIA BINGKAS BANGUN MEMBACA DAN MENGKAJI POLITIK. POLITIK RAYKAT UNTUK RAKYAT.

ORANG POLITIK BERGADUH RAKYAT YANG TERSEPIT. RAKYAT TIDAK MENDAPAT HAK YANG SEWAJARNYA. BANGUNLAH RAKYAT, CELIK POLITIK DAN NYATAKAN PENDIRIAN HATTA KALAU BOLEH PRU13 BOLEH DIADAKAN DALAM TAHUN INI JUGA. BIAR JADI SEJARAH! 

Advertisement

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s