Web

 

Antara Laman Web Yang Selalu Dilawati ialah :

www.harunyahya.com

http://www.unionoffaiths.com/

http://kedaionlineanda.com/harunyahya/index.php

Advertisement

29 thoughts on “Web

 1. http://amanpalestin.com/v1/index.php

  Ulasan : Laman web ini telah dibina oleh organisasi yang peduli tentang nasib saudara se-islam kita di Palestin. Terdapat juga maklumat-maklumat terkini berkaitan dengan Palestin dan rakyatnya. Juga boleh mendapatkan maklumat-maklumat untuk menyalurkan dana kepada saudara kita di Palestin. Sila lawati sekarang!

 2. http://muhtarsuhaili.wordpress.com/

  Ulasan : Laman web al-akh Saudara Mukhtar Suhaili as-Sarawaki. Saya tertarik cara penulisan beliau yang begitu kemas dan teratur sehingga seolah-olah kita turut berada di tempat kejadian. Beliau juga banyak memaparkan segala pengalaman beliau di luar negara khususnya berkaitan Islam. Ada masa lawatilah blog beliau. Saya sendiri berjumpa secara bersemuka dengan beliau. Apapun tahniah buat al-akh Mukhtar Suhaili.

 3. http://halimislam.multiply.com/

  Ulasan: Blog saudara Abdul Halim. Saya terjumpa blog beliau apabila menaip ‘Pondok Pasir Tumbuh”. Alhamdulillah, gambar-gambar yang beliau paparkan dalam blog beliau menyebabkan saya terkenang kembali pengajian di sana khususnya dengan Saudara Mustafa di pondok beliau.

 4. http://halimislamic.blogspot.com/

  Ulasan : Juga blog saudara Abdul Halim. Blog yang bagus pernah saya lawati. Mengandungi pengalaman-pengalaman beliau sepanjang hidupnya. Daripada blog beliau, saya amat menyakini beliau mempunyai cita-cita besar untuk Islam. InsyaAllah saya berdoa, mudah-mudahan boleh berjumpa dan berdiskusi denngan beliau.

 5. http://www.pemudaumno.org.my/

  Ulasan : Laman web pemuda UMNO. Anda boleh mendapatkan perlembagaan UMNO di dalam laman web ini. Juga boleh mendengar dan membaca pandangan pemuda UMNO terhadap isu-isu terkini. Bagus untuk dibaca membuka minda. Untuk tujuan membandingkan maklumat.

 6. http://www.pemudapas.net/

  Ulasan : Laman web pemuda PAS. Anda boleh mendapatkan maklumat-maklumat terkini. Boleh membaca pandangan daripada Pemuda PAS berkaitan dengan isu-isu terkini. Bagus untuk dibaca untuk membuka minda. Menjadi alternatif terhadap berita-berita tempatan.

 7. http://www.umno-online.com/

  Ulasan : Laman web UMNO (Pertubuhan Kebangsaan Melayu Bersatu). Banyak maklumat berkaitan sejarah, perlembagaan, organisasi, lagu dan sebagainya di laman web ini. Baik dilawati oleh penyokong, pembangkang dan Atas Pagar (AP) untuk membuat kajian.

 8. Assalamu’alaikum saudara Amin,

  Ape kabar? moge sentiasa sihat zahir dan bathin. Alhamdulillah dan terima kasih telah sudi jadikan blog saya sebagai bacaan. moge kite sama2 dapat berbagi manfaat.

  Salam ukhuwah dan silaturrahim dari saye 🙂

  Wassalam

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s